Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Акція «75 років Перемоги!»

Дата: 06.05.2020 11:27
Кількість переглядів: 279

Фото без описуДо ювілейної річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Більмацька селищна рада прийняла рішення провести акцію «75 років Перемоги!». Мета цієї акції – приділити кожному учаснику бойових дій, учаснику війни, особі з інвалідністю часів Другої світової війни увагу, таких у нас трохи менше півтори сотні чоловік. Ми звернулися до керівників сільськогосподарських підприємств, підприємців, які здійснюють свою діяльність на території Більмацької селищної ради, з проханням надати допомогу у придбанні продуктових наборів.

Оскільки таких поважних громадян у нас немало, вітати розпочали вже 5 травня з Гусарки. Селищний голова Борис Ковальчук знайшов найкращі слова вітання, вдячності і побажань цим сивим героям. Не можна передати словами радість ветеранів, яку вони висловлювали під час привітань, за увагу до них. Їх очі і сяяли від вдячності, і блищали від сліз, бо спогади про воєнне дитинство стискало їх серця. Вони згадували, як допомагали своїм батькам під час війни працювати, як переживали голод, холод і тяжку працю. Спілкування було сердечним і душевним.

Тож і селищна рада дякує всім керівникам сільгоппідприєммств та підприємцям, хто надав допомогу.

Депутати ж селищної ради рішенням сесії виділили по тисячі гривень тим, хто брав участь у бойових діях під час Другої світової війни, які вони отримають напередодні свята.

Акція «75 років Перемоги» триває. Долучайтесь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора