Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

День Європи в Україні

Дата: 15.05.2020 11:59
Кількість переглядів: 184

Фото без описуДень Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.

Нарешті, так само, як і Європа, ми хочемо жити в мирі і добросусідстві, віримо, що економічна інтеграція – найдієвіший засіб стримування війни. Ми воліли б мати не гірший, ніж у ЄС рівень соціального захисту і охорони здоров’я; хотіли б, аби наша молодь могла вдосконалювати свою освіту в Європі, а громадяни України частіше вирушали на відпочинок за кордон. Тож потрібно активізувати всі зусилля, які наближатимуть країну до європейських соціально-економічних і політичних стандартів.

З повагою

Селищний голова                                                                                            Борис КОВАЛЬЧУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора