Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Про відзначення Дня селища

Дата: 18.05.2020 15:52
Кількість переглядів: 251

Фото без опису18 травня поточного року селищний голова Борис Ковальчук провів нараду з питання відзначення Дня селища, святкування якого встановлено рішенням третьої сесії селищної ради п’ятого скликання від 11.01.2011 №45 в неділю на день Святої Трійці.

В умовах карантинних обмежень, навіть у разі їх послаблення, збирати велику кількість людей для святкування небезпечно. Як же відзначити це свято? Раніше в цей день проводився фестиваль «З прабатьківських криниць». Ми продовжуватимемо цю гарну традицію, але пізніше, за інших умов. За ініціативою Бориса Петровича підтримано ідею приурочити дню рідного селища наведення порядку на його території. «Прабатьківські криниці» мають бути чистими.

За результатами наради прийнято рішення визначитися з найбільш проблемними місцями в селищі, які потребують прибирання. Вирішили звернутися до керівників з проханням взяти участь у наведенні порядку на  території підвідомчих їм підприємств, установ, організацій та навколо них, а також на окремих найбільш проблемних ділянках території селища. Це питання також буде винесено на розгляд депутатів селищної ради під час засідання постійних комісій 20 травня 2020 року.

Більмацька селищна рада приймає будь-які конструктивні пропозиції з питання благоустрою території селища силами самих місцевих жителів.

Телефон для надання пропозицій: 2-18-08. Також ви маєте можливість написати свої думки з цього питання на сторінку Більмацької ОТГ у фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора