Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Діти – наше майбутнє!

Дата: 01.06.2020 09:46
Кількість переглядів: 232

Фото без описуРазом з першим днем літа щороку приходить до нас надзвичайно тепле й чудове свято - Міжнародний день захисту дітей, який започатковано рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок ще в далекому 1949 році в Парижі.


Зазвичай цей день зустрічає наших діток веселою музикою, яскравими барвами різнокольорових кульок, гамірними іграми та конкурсами, феєричними розвагами аніматорів, дивовижними флешмобами, сюрпризами та подарунками.

На жаль, в цьому році карантинні заходи стали перешкодою традиційному святкуванню та, разом з тим, тривала пандемія стала викликом дорослим і одночасно перевіркою їх на витривалість, співпереживання, людяність та чуйність. І дорослі заради щасливих усмішок на дитячих обличчях ладні подолати будь-які труднощі та перешкоди.

Напередодні свята Більмацький селищний голова Борис Ковальчук, його заступник Лілія Кириченко разом з начальником відділу соціальної роботи комунальної установи «Центр соціальних послуг» Оленою Марусяк відвідали сім’ї, в яких виховуються малолітні діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Борис Петрович особисто привітав діток і вручив індивідуальні подарунки, щиро побажав всіляких гараздів родинам опікунів. Живим, відкритим та емоційним було спілкування: діти охоче розповідали про особливості дистанційного навчання, про плани на літні канікули, про пухнастих домашніх улюбленців, про хобі та дозвілля.

Привітання з Днем захисту дітей – це не одноразовий вияв турботи посадовими особами про сім’ї з дітьми на території Більмацької об’єднаної територіальної громади. Так, наприклад, працівники Відділу соціальної роботи КУ «Центр соціальних послуг» спільно із службою у справах дітей райдержадміністрації з метою уникнення, попередження або мінімізації скрутних чи критичних ситуацій в родинах з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, тільки за період карантину відвідали 67 сімей. Відділ соціальної роботи потурбувався про надання допомоги окремим родинам: 14 сімей отримали продуктові набори, в т.ч. і пасхальні солодощі, 3 родини отримали дитячий одяг та іграшки.

Більмацька селищна рада щиро бажає всім дітям – не тільки в святкові дні, а й щоденно - мати безмежні можливості множити кожен день новими відкриттями, чарівними пригодами, веселощами та звичайними дитячими радощами!

Нехай дзвінкий безтурботний дитячий сміх завжди наповнює кожну оселю, кожну родину, лине ніжністю і теплом в наші душі, духовно збагачує нашу благодатну землю! Адже діти – наше щастя й турбота, наша безмежна радість, наші мрії і надії, наше майбуття! Плекаймо мереживом любові й турботи кожне дитяче життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора