Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

День селища

Дата: 05.06.2020 13:59
Кількість переглядів: 221

Фото без описуШановні земляки!
День нашого селища – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі селища, переживаємо невдачі та складні часи.


Усі досягнення, якими багате наше селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як День села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Дорогі земляки, у сьогоднішній святковий день від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаємо всіх із Днем селища!!! Бажаємо вам перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Зичимо, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити селище кращим згуртовувало та примножило взаєморозуміння серед мешканців нашого прекрасного селища.

 

Більмацький селищний голова                                    Борис КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора