Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

До відома суб'єктів підтримки підприємництва

Дата: 11.06.2020 15:19
Кількість переглядів: 210

Міністерство цифрової трансформації України реалізує національний проект з розвитку підприємництва Дія.Бізнес, який має онлайн- і офлайн-складові.

Онлайн-складова — це Національна онлайн-платформа для підприємців Дія.Бізнес ( https://business.diia.gov.ua ), яка була запущена 28.02.2020 року.

На зазначеному веб-сайті розміщено вже більше 730 корисних матеріалів для підприємців, які включать:

- 219 сервісів та можливостей;

- 121 кейси та новини;

- 248 статей у довіднику;

- 91 бізнес-ідея для підприємців;

- 52 безкоштовних цифрових продуктів.

Офлайн-складова передбачає відкриття в різних регіонах України центрів підтримки підприємців. У Харкові було відкрито перший центр підтримки підприємців Дія.Бізнес (https://bit.ly/37eGcBj).

На сьогодні, Мінцифра за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” оцифрує усі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання в Україні та розробить інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців з сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) та регіонів на веб-сайті Дія.Бізнес.

Зазначена ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19, адже за допомогою мапи можна буде отримати вичерпну інформацію про об’єкти підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання на місцевому рівні.

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.

Головна мета проекту: консолідувати на одному веб-сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні.

До кінця червня 2020 року інтерактивна мапа буде доступна на веб-сайті Дія.Бізнес, а всі потенційні та діючі підприємці матимуть можливість знайти об’єкти у своєму регіоні, які зможуть надати допомогу для створення та розвитку власного бізнесу.

Мінцифра розпочала збір інформації про такі об’єкти для наповнення інтерактивної мапи.

Суб’єктам підтримки підприємництва пропонуємо заповнити опитувальник для організацій, що підтримують бізнес та бізнес-об’єднань, який доступний за посиланням: https://forms.gle/kVnPE2XA4yXnLAcY7 . Після заповнення зазначеного опитувальника, Мінцифра розгляне анкети і включить такі організації у разі відповідності на інтерактивну мапу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора