Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Шановні архітектори!

Дата: 01.07.2020 08:38
Кількість переглядів: 280

Фото без описуЩиро вітаємо вас з професійним святом, днем архітектури України!

Ви обрали важливу для людства професію, пов’язану зі створенням краси.

Це свято об’єднує  не тільки архітекторів, а й всіх небайдужих до цього великого мистецтва людей. Тому  вітаємо усіх, чия діяльність так чи інакше пов’язана з  архітектурою.

Саме ви розробляєте документацію, визначаєте територію, розміщуєте будівництво житлових, виробничих та інших об'єктів, формуючи містобудівні ансамблі і ландшафтні комплекси, зони відпочинку для оздоровлення населення, зберігаючи при цьому пам'ятки архітектури і історії, в такий спосіб ви прикрашаєте країну, аби вона мала своє неповторне обличчя.

Бажаємо вам великої творчої наснаги, професійних успіхів, витримки і розуміння, довічної людської вдячності та поваги. Бажаємо, щоб ваш високий професіоналізм і самовіддана праця завжди увінчувалися успіхом та приносили задоволення. Щиро зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя і радості, тепла та достатку. Хай здійсняться всі ваші добрі задуми і наміри, нехай життєва дорога буде щедрою на здобутки, а усі ваші творчі доробки будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків.

 

Селищний голова                                                                           Борис КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора