Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Шановні мешканці громади

Дата: 08.07.2020 09:53
Кількість переглядів: 186

Фото без описуЗапрошуємо Вас стати учасником ініціативи з впровадження нових технологій у сільському господарстві та підвищення продуктивності і якості сільськогосподарської продукції.

Метою цієї ініціативи є аналіз практичних потреб виробників сільськогосподарської продукції та їх підтримка у вдосконаленні процесів виробництва, запровадженні кращих практик, підвищенні прибутковості, впровадженні SMART технологій, покращенні безпечності та якості продукції. Ініціатива впроваджується Програмою з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Запрошуємо до участі в програмі як дрібних виробників, представлених ОСГ та фермерськими господарствами, так і малі та середні агрокомпанії. Реєстрація доступна за посиланнями:

• для виробників плодоовочевої та ягідної продукції: https://bit.ly/3f8mREI

• для виробників м'ясо-молочної продукції: https://bit.ly/3fjCJUZ

Термін подання заявок: не пізніше 25 липня 2020 року.

Метою програми АГРО є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора