Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Беріть участь у конкурсі!

Дата: 24.07.2020 09:05
Кількість переглядів: 260

Фото без опису23 липня у залі засідань селищної ради представниками Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) проведено інформаційну кампанію та надано консультаційну підтримку виробникам сільськогосподарської продукції, які бажають взяти участь у конкурсі грантів Програми ООН для створення, відновлення та розширення мікро-, малого та середнього бізнесу. Новий грантовий конкурс проводиться для окремих районів нашої області, а саме: Бердянський, Більмацький, Гуляйпільський, Мелітопольський, Оріхівський, Приморський, Приазовський, Токмацький, Якимівський.

Грантова підтримка надається для реалізації бізнес-проєктів, що спрямовані на започаткування, відновлення чи розширення бізнесів на окремих напрямках:

- виробництво зернових та олійних культур;

- виробництво овочів та фруктів;

- виробництво яловичини т молока коров’ячого;

- виробництво продуктів харчування – як переробка власної сільськогосподарської продукції.

Максимальна сума одного гранту становить до 6 500 євро в гривневому еквіваленті. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану у розмірі не менше 25% від вартості проєкту (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо).

У заході взяли участь представники сільськогосподарських підприємств громади, посадові особи апарату селищної ради та її виконавчих органів.

У разі потреби селищна рада надасть допомогу в підготовці необхідних документів бажаючим взяти участь у конкурсі.

Представники Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) завірили, що переважна більшість тих, хто бере участь у конкурсах, отримують грант.

Селищна рада також закликає брати участь у конкурсі, перемагати для започаткування, відновлення та розвитку власного аграрного бізнесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора