Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

День працівників торгівлі

Дата: 24.07.2020 15:25
Кількість переглядів: 421

Фото без описуТоргівельна справа - одна з найдревніших в історії людства. Колись давним-давно торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу. Торгівля - одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але, перш за все, є засобом спілкування людей один з одним.

У нашій громаді нараховується близько77 торговельних об’єктів, 1 ринок, 17 магазинів продовольчої групи товарів,  60 магазинів непродовольчих товарів, Широко розвинена роздрібна торгівля, Розширюється та вдосконалюється діяльність торговельних центрів.

Щиро вітаємо працівників торгівлі із професійним святом! Дякуємо всім ветеранам торгівлі за їх значний внесок у розвиток торговельної галузі, виховання гідних кадрів торгівлі, які працюють на її розвиток в сучасних умовах, також висловлюю глибоку подяку нинішнім торговим працівникам. Впевнені, що ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашого краю, підвищенню рівня обслуговування населення та насиченню споживчого ринку високоякісними товарами. З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, родинного затишку, комерційного успіху, ділової ініціативи, стабільності і впевненості у завтрашньому дні.

Селищний голова                                     Борис КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора