Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Міжнародний фотоконкурс "Вікі любить пам’ятники"

Дата: 27.07.2020 14:06
Кількість переглядів: 265

Фото без описуДепартамент культури, туризму, національностей та релігій повідомляє, що Громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує взяти участь у щорічному міжнародному фотоконкурс! «Вікі любить пам'ятки» («WikiLovesMonuments»). Це міжнародний конкурс фотографій об'єктів історичної спадщини в усьому світі для проектів «Вікімедіа» (переважно для «Вікіпедїї» та «Вікісховища»). Участь можуть взяти всі, хто забажає.

Мета конкурсу «Вікі любить пам'ятки» — заохотити людей робити фотографії пам'яток і поширювати їх під вільними ліцензіям, так щоб інші користувачі Інтернету могли їх використати. Саме для цього й проводиться конкурс, який пройде у вересні 2020 року. Упродовж вересня будь-хто може подати на конкурс свою світлину пам’ятки архітектури, історії, садово-паркового мистецтва тощо, і позмагатися за призи в кількох номінаціях.

За вісім років проведення фотоконкурсу було завантажено 953 фотографій об’єктів Запорізької області. Запоріжцям пропонують і цього року гідно представити культурну спадщину області у «Вікіпедії».

Докладно про конкурс можна дізнатися за посиланням wlm.org.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора