Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Звіт у Гусарківському старостинському окрузі

Дата: 11.08.2020 14:43
Кількість переглядів: 219

Фото без описуНа зустріч з селищним головою Борисом КОВАЛЬЧУКОМ прийшли підприємці, пенсіонери, сільгоспвиробники, представники галузі культури, а також депутат селищної ради Ксенія БОЙКО.

Уважно вислухавши звіт Ковальчука Б.П. про пророблену за рік роботу, жителі цікавилися такими питаннями: про плани селищної ради щодо фінансування інфраструктурних об’єктів, які знаходяться на території Гусарківського старостинського округу; про місцеві вибори, зокрема про порядок призначення старост; про можливість створення фізкультурно-спортивного центру для жінок на території с. Гусарки; про стан функціонування комунального закладу «Більмацький краєзнавчий музей ім. М.Я.Гудини» Більмацької селищної ради; про будівництво вітряків; про розпаювання сінокосів та пасовищ; про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. На ці та інші запитання селищний голова надав розлогі компетентні відповіді.

Також присутні висловили незадоволення тим, що через село їдуть важковаговики з урожаєм пшениці та руйнують дорогу; про покращення роботи щодо викошування бур’яну.

Про ці проблеми Борис Петрович знав ще до зустрічі з гусарківцями, вивчав їх та визначав шляхи їх вирішення.

Щодо викошування бур’яну на кладовищах та на вулицях сіл, то на сьогодні, дійсно, не вистачає ресурсу кадрового та технічного. Але в планах селищної ради – для оперативного вирішення питань боротьби з ожеледицею, бур’янами, заметілями на дорогах - придбання відповідної техніки для КП «Благоустрій» в пріоритеті.

Що стосується важковаговиків, то тут напрацьовані два шляхи вирішення: встановлення відповідних дорожніх знаків (що, на жаль, для незаконослухняних водіїв не ефективно); встановлення на шляхах арок відповідної висоти (що буде ефективно, але радикально).

Зустріч тривала більше двох годин. Жителі Гусарківського старостинського округу висловили подяку Ковальчуку Б.П. за звіт та прохали частіше організовувати зустрічі з населенням. В свою чергу Борис Петрович висловив свою готовність до будь-якого формату відкритого спілкування в рамках чинного законодавства, аби це було на користь людям. Селищний голова подякував учасникам зустрічі за конструктивний та корисний діалог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора