Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Звіт у Мар’янівському старостинському окрузі

Дата: 13.08.2020 14:24
Кількість переглядів: 212

Фото без описуРозпочинаючи захід, в.о. старости Віталій Ковальок представив присутнім учасників звіту: селищного голову Бориса Ковальчука, його заступників Лілію Кириченко та Юрія Залату. На зустрічі також були присутні депутати від цього округу Олександр Саващук та Олександр Назарук.

Звіт селищного голови проводився в приміщенні сільського будинку культури, де якраз Борис Петрович мав нагоду відвідати репетицію-підготовку до творчого звіту фольклорного ансамблю «Горлиця» (керівник Людмила Каналош).

Жителі, які прийшли на зустріч із селищним головою, не пошкодували. Адже у звіті прозвучали ті питання, які цікавили присутніх. Борис Петрович, який з 2005 року працював заступником голови райдержадміністрації, а з 2016 - начальником відділу розвитку інфраструктури, містобудування та архітектури виконавчого апарату Комиш-Зорянської селищної ради розуміє проблеми, які порушують громадяни, та знає шляхи їх вирішення в межах чинного законодавства.

Присутні порушували питання про автобусне сполучення з Пологами за потребою населення громади; про порядок призначення старости; про доставку дітей з Мар’янівки до Вершинського ясла-садка «Дзвіночок»; про прибирання сміття.

Не було жодного питання, на яке Борис Петрович не зміг відповісти.

Селищний голова подякував кожного за небайдужість до проблем громади. Було прийнято рішення, що всі проблеми, які є та які з’являтимуться, вирішувати спільно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора