Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Звіт у Вершинському старостинському окрузі

Дата: 13.08.2020 14:27
Кількість переглядів: 201

Фото без описуНапередодні звіту перед жителями Вершинського старостинського округу селищний голова Борис Ковальчук разом зі своїми заступниками Лілією Кириченко та Юрієм Залатою відвідали комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти ясла-садок «Дзвіночок» комбінованого типу», обговорили з в.о. директора Яною Ланець стан дотримання санітарних вимог в умовах карантину, пов’язаного з коронавірусом.

Привітно зустріли гостей на порозі сільського будинку культури в.о. старости Олександр Марюха, діловод Олена Проценко та завідуюча філією «Вершинський сільський будинок культури» комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Любов Раїзова.

Жителі цього округу уважно слухали змістовний звіт селищного голови про підсумки роботи з початку своєї каденції.

Тому питань було небагато і по суті: чи можна замовити грейдер особисто для себе; які служби функціонуватимуть в громаді у зв’язку з ліквідацією Більмацького району та приєднанням до Пологівського; про надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства; про забезпечення населення питною водою; про організацію вивезення сміття.

На всі питання жителі отримали роз’яснення.

Що стосується приєднання нашої громади до Пологівського району, Борис Петрович пояснив, що якраз для збереження структур в громаді ще в квітні поточного року разом з депутатами селищної ради він звернувся до Більмацької районної ради з клопотанням про передачу центральної районної лікарні у власність нашої громади. Крім того, розповів про план селищної ради утворити Центр надання адміністративних послуг, в якому буде організована робота таким чином, щоб громадянин, людина, заради якої ми і працюємо, мала можливість максимально зручно для неї отримати ту чи іншу послугу.

Коли обговорювали питання сміття, то в.о. старости Олександр Марюха висловив своє переконання в тому, що не треба нікого звинувачувати в тому, що смітимо. Треба починати з себе! Чисто там, де не смітять!

 Спілкування було настільки конструктивним і приємним, що дружні Вершинці не хотіли розходитися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора