Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Звіт у адміністративному центрі ОТГ

Дата: 14.08.2020 15:10
Кількість переглядів: 161

Фото без опису13 серпня поточного року селищний голова Борис Ковальчук завершив своє звітування перед жителями громади про пророблену роботу в смт Більмак.

До Центру культури і дозвілля поспілкуватися з головою прийшли активні та не байдужі громадяни, депутати Більмацької селищної ради, а також голова райдержадміністрації Юлія Симоненко та керуюча справами районної ради Альбіна Тернова. Ті, хто не зміг прийти з тих чи інших об’єктивних причин, довіряють апарату, виконкому та депутатам  Більмацької селищної ради, яких самі ж і обрали та які були присутні на цьому заході. Ми на це сподіваємося.

 Звіт селищного голови та спілкування пройшло в доброзичливій атмосфері взаєморозуміння.

Запитували про те, дороги яких вулиць будуть  ремонтуватимуться найближчим часом; про стан інвентаризації сінокосів та пасовищ; про подальшу долю будівлі колишнього центру зайнятості, що знаходиться поряд з селищною радою.

Депутати селищної ради брали участь у відповідях на запитання. Зокрема, Сергій Біловицький детально інформував про роботу земельної комісії та про стан надходжень до селищного бюджету.

Були і такі запитання, як то, чи давно селищний голова відвідував пам’ятку археології Бельмак-Могилу. На це Борис Петрович відповів, що буквально тиждень тому зі своєю родиною відвідав це історичне місце. Так, площа кар’єру постійно збільшується, а його межі підійшли гранично близько до гори Бельмак-Могила. Державний захист обмежився встановленням пам’ятного знаку. Стан пам’ятки не дозволяє зупинити руйнівні процеси, для цього знадобляться величезні кошти. Але провести археологічні дослідження курганної зони ще можливо. І тоді в пам’яті майбутніх поколінь назавжди залишиться згадка про унікальний куточок нашої Батьківщини.  

Приємно було почути від найактивніших наших громадян, які часто спілкуються з селищним головою особисто, слова щирої подяки за непросту самовіддану роботу в складних умовах карантину, за розуміння, за можливість у будь-який день і час мати можливість поспілкуватися з селищним головою. Адже він завжди на робочому місці і готовий до конструктивного спілкування.

Борис Петрович подякував присутнім за активну громадську позицію і запевнив, що працюватиме і надалі чесно з відкритим серцем, наполегливо вирішуючи проблеми кожного жителя громади.

На прохання жителів села Трудове, які не змогли з тих чи інших причин приїхати на звіт до смт Більмак, селищний голова відповів, що готовий приїхати і прозвітувати перед ними у будь-який зручний для них день і час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора