Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Проведено огляд готовності закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти до нового 2020/2021 навчального року

Дата: 21.08.2020 11:23
Кількість переглядів: 193

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 03.08.2020 № 187 «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину» 18, 19 серпня 2020 року відбувся огляд готовності закладів освіти Більмацької селищної ради до нового 2020/2021 навчального року.

Комісія на чолі із заступником Більмацького селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Лілією Кириченко в ході огляду основну увагу звертала на підготовку основних систем життєзабезпечення закладів освіти та створення оптимальних умов для організації освітнього процесу в умовах складної епідеміологічної ситуації.

В ході підготовки до огляду у всіх закладах освіти проведено поточні ремонти кабінетів, класних кімнат, групових осередків, спортивних і актових залів, їдалень і харчоблоків, рекреацій і інших допоміжних приміщень, прилеглої території.

За висновками комісії, у цілому заклади освіти Більмацької селищної ради готові прийняти дітей і розпочати освітній процес в умовах адаптивного карантину.

За підсумками обстеження готуються відповідні акти.

Дякуємо всім причетним до підготовки закладів освіти Більмацької селищної ради до старту 2020/2021 навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора