Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Зі святом!

Дата: 21.08.2020 14:32
Кількість переглядів: 325

Фото без описуНапередодні Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України Більмацькою селищною радою разом з Центром культури і дозвілля організовано й проведено урочистості та святковий концерт. В заході взяли участь керівники райдержадміністрації та районної ради.

Селищний голова Борис Ковальчук у своєму вітальному слові зазначив: «Головна цінність нашої громади – це ви, його жителі, які всупереч усім труднощам, добросовісно працюєте, а значить дбаєте про могутність держави».

Закликав Борис Петрович пам’ятати та шанувати (і дітей своїх цьому навчати) Героїв громади, які віддали своє молоде життя за свободу і незалежність України. Володимир Гнатуша… Микола Шумейко… Олексій Люлюк…

Позитивною оцінкою роботи комунальних закладів, установ та підприємств селищної ради стало нагородження їх грамотами.

 «Майже 8 місяців роботи з комунальними закладами, установами та підприємствами селищної ради, - сказав Борис Петрович, -  продемонстрували, що всі проблеми і питання нам під силу, якщо їх вирішувати спільно».

Наприкінці промови селищний голова Борис Ковальчук побажав усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, душевної рівноваги, сили,  наснаги у всіх ваших справах та впевненості в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора