Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Призери Всеукраїнських змагань

Дата: 31.08.2020 15:06
Кількість переглядів: 205

З 23 по 25 серпня у смт. Ворохта Івано-Франківської області проходили Всеукраїнські змагання з боротьби дзюдо серед юнаків і дівчат 2005-2007 років народження в залік спартакіади «Хто ти, майбутній олімпієць?», присвячені 70-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Приємно визнати, що нашу область на цьому престижному турнірі  представляли вихованці секції дзюдо комунального закладу «Більмацька дитячо-юнацька спортивна школа» Більмацької селищної ради (тренер В’ячеслав Береговий). Всього на змагання прибули збірні з восьми областей України.

Наші юні спортсмени гідно виступили на змаганнях та вибороли декілька призових місць. Золота медаль у Даніїла Халявки з смт. Більмак. Срібна у Кіри Білан з Олексіївки. Бронзові у Ярослави Довгаль (с.Трудове) і Олександра Сарницького (с.Смирнове). За крок від призерів зупинились і інші наші учасники.  5-ті  місця у Дарини Дорошенко зі с.Смирнового, Миколи Фінька, Нікіти Постернака і Миколи Фоміна (всі з смт. Більмак).

У підсумку наша збірна посіла 5 загальнокомандне місце.

Ми пишаємося нашими юними дзюдоїстами та бажаємо їм нових спортивних звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора