Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Зустріч з активістами Трудового

Дата: 08.09.2020 21:21
Кількість переглядів: 658

Фото без описуВ приміщенні Трудівського сільського будинку культури зібралося понад 30 небайдужих до вирішення місцевих проблем жителів, щоб поспілкуватися із селищним головою Борисом Ковальчуком та його заступниками, отримати відповіді на запитання.

Присутні порушили низку болючих питань, а саме: про заміну ламп вуличного освітлення; про встановлення автобусних зупинок для школярів; про приведення до належного санітарного стану території демонтованої будівлі колишньої школи; про встановлення лавок біля аптеки та біля поштового відділення; про відсутність мобільного зв’язку; про видалення старих аварійних дерев; про проведення благоустрою дитячого майданчика; про ремонт громадського колодязя та інші. Хоча багато з цих проблем не є компетенцією селищної ради, проте Борис Петрович пообіцяв детально в них розібратися.

Вуличне освітлення - на балансі Щебеневого заводу, селищна рада зверталася листом до керівництва заводу з приводу передачі об`єктів вуличного освітлення с.Трудове до комунальної власності громади, щоб мати можливість обслуговувати їх в рамках чинного законодавства. На сьогодні відповіді немає. Але селищна рада власними силами організує заміну  перегорівших ламп вуличного освітлення. 

Що стосується території колишньої школи. Незважаючи на те, що  продаж будівлі та дозвіл на її розбирання надавався не селищною радою, Борис Петрович дав доручення звернутися до підприємця, з яким укладений відповідний договір, з приводу прибирання сміття та рекультивації земельної ділянки.

Знаючи проблему та опікуючись станом мобільного зв`язку на території деяких сільських населених пунктів, селищною радою доведено до відома Кабінету Міністрів України щодо необхідності розміщення чи підсилення потужності об`єктів стільникового зв’язку в Трудовому та інших селах громади.  

Дитячий майданчик буде відремонтовано силами КП «Благоустрій» та активних місцевих жителів.

Дерева буде спиляно, при умові дотримання встановленого порядку.

Лавочки, зупинки, колодязь – якщо депутати різних рівнів, меценати не зможуть допомогти, то ці питання будуть вирішуватися селищною радою в межах визначених повноважень.

Під час зустрічі жителі с. Трудове наголосили, що всі, хто відвідував раніше село, багато обіцяли, але нічого не робили. Борис Петрович запевнив, що не буде обіцяти те, що зробити не можливо, але у всі можливі законні способи буде сприяти трудівчанам у вирішенні місцевих проблем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора