Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Сила в єдності і дружбі

Дата: 23.09.2020 16:10
Кількість переглядів: 241

Фото без описуФольклорний колектив білоруського національного товариства «Гусарочка» (голова товариства - Причиненко Світлана Михайлівна, керівник фольклорного ансамблю «Гусарочка» - Шиян Олександр Дмитрович) - це наша гордість і надбання. Це талановиті оригінальні виконавці, які повсякчас беруть участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, оглядах. 

18-19 вересня цього року «Гусарочка» взяла участь у Всеукраїнському фестивалі національних спільнот «Ми українські - We are Ukrainian» в місті Приморськ Запорізької області - як завжди, примітні, оригінальні і єдині у своєму роді на фестивалі в представленні славянської національності.

«Гусарочка» - це родзинка нашої громади. Карантинні обмеження закінчаться… Більмацька селищна рада прикладе максимум зусиль для відродження та  розвитку української національної культури та культур інших національностей, які проживають на території громади; зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння; збереження зразків етнічної, фольклорної спадщини; відродження та популяризація національних традицій і свят. Це проведення і фестивалю «Поріднених сіл», і «Гусарської бульби», і багатьох інших заходів, які прийшлися до душі мешканцям громади. Головне, що є вміння, є ресурс, є чим похизуватися, а головне – є бажання продовжувати та розвивати традиції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора