Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Рейс до Більманки відновлено - вода камінь точе

Дата: 30.09.2020 15:17
Кількість переглядів: 226

Фото без описуОдним з болючих питань для жителів Більманки, яке порушувалося під час звіту Більмацького селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА перед мешканцями громади - відсутність автобусного сполучення з центром громади, незважаючи на те, що автобус повинен був курсувати.

Організатором перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах району визначено районну державну адміністрацію. Тому, селищний голова звернувся із запитом до райдержадміністрації з приводу надання копії договору укладеного з ФО-П Сергієм Коноваловим відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 16.11.2019 №239 «Про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Більмацького району Запорізької області» для подальших дій щодо не виконання умов договору та відновлення рейсу. На жаль, відповіді до цього часу не отримано, але…

Але, як свідчить об`ява на сільському магазині, з 30.09.2020 відновлено автобусний рейс Більмак - Більманка та у зворотньому напрямку. Тобто, селищною радою все ж досягнуто кінцевої мети – забезпечно виконання районною державною адміністрацією своїх повноважень, а як результат – забезпечено підвезення мешканців села до центру громади. 

При цьому, згідно умов договору замовник (райдержадміністрація) повинен був здійснювати контроль за регулярністю руху автобусу та, у разі виявлення фактів порушень перевізником умов договору, складати акт та вживати необхідних заходів щодо виправлення становища. На жаль, цього не було, зроблено і мешканці залишилися сам на сам зі своєю проблемою, хоч договір на перевезення між райдержадміністрацією та перевізником на цей рейс був укладений. 

Головна цінність нашої громади - це люди та їх інтереси. Тому, не зважаючи на шляхи досягнення мети, автобус до Більманки буде курсувати (звичайно при умові виконання райдержадміністрацією своїх зобов`язань)… …..  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора