Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

До Дня захисника України

Дата: 13.10.2020 13:42
Кількість переглядів: 224

Фото без опису13 жовтня цього року з нагоди Дня захисника України на Меморіалі Слави зібралися селищний голова Борис Ковальчук, його заступники, секретар ради, керуюча справами, мама загиблого учасника війни Тамара Люлюк, в.о.старост Ніна Каріка, Анатолій Сімченко, Віталій Ковальок, військовий комісар Ігор Валєєв та працівники військкомату, депутат селищної ради Олена Биковська.

Борис Петрович привітав усіх з потрійним святом, відзначив, що день захисника – це свято багатьох  громадян, які мають відношення до захисту України: і військових, і учасників АТО та ООС, і чорнобильці, і афганці, і волонтери, всіх, хто любить свою Батьківщину і захищає її. Селищний голова Борис Ковальчук згадав наших земляків, які загинули під час АТО, подякував їх батькам та рідним за синів, якими пишається вся Україна.

З привітальним словом до присутніх також звернувся військовий комісар Ігор Валєєв. Він побажав усім міцного здоров’я, особистого щастя, а головне – миру.

Селищний голова вручив грамоти працівникам військкомату за  сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України: Олегу Сироткіну, Роману Добріяну, Роману Лемішу, Сергіу Луньову, Олегу Кротенку.

Учасники зібрання вшанували загиблих земляків хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора