Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

28 жовтня – день визволення України від німецько-фашистських загарбників

Дата: 28.10.2020 11:48
Кількість переглядів: 603

28 жовтня – день визволення України від німецько-фашистських загарбників, який було встановлено Указом Президента України з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу українського народу у Другій світовій війні.

Покладанням квітів та хвилиною мовчання на Меморіалі Слави вшанували пам`ять загиблих земляків Більмацький селищний голова Борис Ковальчук та його заступники.

Дорогі ветерани, шановні жителі об’єднаної територіальної громади!

Сьогодні ми відзначаємо пам’ятну дату —76 річницю звільнення  України  від німецько-фашистських загарбників.  Перш за все – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною. Наша пам’ять, наші серця крізь роки бережуть глибоку вдячність воїнам-визволителям. Доземний уклін вам, творцям Великої Перемоги – всім, хто боровся з ворогом на фронтах Другої світової війни, на окупованій території, хто працював у тилу. Для кожного з нас, шановні ветерани, ви є взірцем подвигу, мужності, любові в ім’я життя на землі. Бажаю кожній родині – здоров’я, добробуту, тепла й затишку, а найголовніше — миру та віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливим. З Днем Визволення, шановні земляки!

 

З повагою

Селищний голова                                                                       Борис КОВАЛЬЧУК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора