Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Остання сесія Більмацької селищної ради сьомого скликання

Дата: 13.11.2020 15:37
Кількість переглядів: 200

Фото без опису12 листопада відбулася дев`ятнадцята позачергова сесія Більмацької селищної ради, яка стала останньою для депутатів сьомого скликання. На сесії прийнято ряд важливих для життєзабезпечення нашої громади рішень. Депутатами надано згоду на організацію співробітництва з сусідніми Комиш-Зорянською та Смирновською ОТГ у формі спільного фінансування (утримання) у 2021 році восьми установ та організацій комунальної форми власності Більмацької селищної ради. Крім наших сусідніх громад, надано згоду на організацію співробітництва і з Розівською громадою на спільне фінансування (утримання) комунального некомерційного підприємства «Більмацька центральна районна лікарня». Також, прийнято рішення про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району до комунальної власності Більмацької селищної ради комунального некомерційного підприємства «Більмацька центральна районна лікарня» (з 01.01.2021) та комунальних підприємств «Більмацька районна друкарня» та «Куйбишевське бюро технічної інвентаризації».

За Програмою підтримки та розвитку охорони здоров`я на території Більмацької селищної ради виділено за рахунок селищного бюджету кошти в сумі 158 тис.грн. на фінансову підтримку Центральної районної лікарні та в сумі 31,2 тис.грн для придбання масок, халатів та відповідних медичних засобів для комунального некомерційного підприємства «Більмацький центр первинної медико-санітарної допомоги» у зв`язку з коронавірусною пандемією.

Після розгляду всіх питань порядку денного дев`ятнадцятої позачергової сесії, Більмацький селищний голова Борис Ковальчук подякував діючим депутатам селищної ради за плідну командну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора