Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Розглянули звернення

Дата: 17.11.2020 15:49
Кількість переглядів: 181

Фото без опису17 листопада поточного року селищний голова Борис Ковальчук спільно зі своїм заступником Юрієм Залатою та начальником відділу економіки, містобудування та житлово-комунального господарства Костянтином Круть розглянули (з виїздом на місце) звернення мешканців вул. Чарівної в с. Трудовому з питання розчищення від чагарників пожежного проїзду та ремонту електроопор на території села.

З метою вирішення питання розчищення від чагарників пожежного проїзду по вул. Чарівній в с. Трудове, залучено працівника комунального підприємства «Благоустрій» та вже проведено відповідну роботу.

Щодо питання ремонту електроопор, селищний голова Ковальчук Борис Петрович пояснив, що на сьогодні мережа електропостачання в с. Трудове перебуває на балансі виробничого підрозділу «Трудівський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська залізниця» та є державною власністю.

З метою ремонту електроопор на території села, селищна рада неодноразово зверталася до керівництва ВП «Трудівський кар’єр» з клопотанням щодо передачі мережі електропостачання у комунальну власність.

На сьогодні відповідна робота керівництвом ВП «Трудівський кар’єр» не проведена. А вирішити проблему ремонту електроопор за рахунок коштів селищного бюджету, не порушуючи чинне законодавство, не можливо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора