Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Зустріч із Смілівчанами

Дата: 20.11.2020 14:57
Кількість переглядів: 223


Фото без опису20 листопада поточного року селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК разом зі своїми заступниками Юрієм ЗАЛАТОЮ та Лілією КИРИЧЕНКО здійснили робочу поїздку в село Сміле. Відбулася зустріч з жителями села, фермерами, керівниками установ, новообраним депутатом селищної ради Любов КАБКО. Відповідно Положення про старосту селищний голова пропонує кандидатуру, а депутати селищної ради своїм голосування затверджують чи не затверджують її. Староста представляє інтереси сіл, що входять до відповідного старостинського округу. Борис Петрович запропонував присутнім висловити свою думку про те, кого б вони хотіли бачити на посаді старости, запевнивши, що йому важлива думка людей. В ході бесіди з мешканцями Смілівського  старостинського округу з селищним головою окреслились ключові проблеми одного із найвіддаленіших населених пунктів громади: це ремонт дороги, водопостачання, збереження дитячого садочка та ФАПу. Одномоментно та в умовах обмеженості коштів такі проблеми, як ремонт доріг та водопостачання, вирішити важко. Проте селищний голова запевнив, що  розглядати, вивчати і знаходити шляхи їх вирішення буде обов’язково.

Під час робочої поїздки селищний голова та його заступники відвідали дошкільний навчальний заклад «Калинка», поспілкувалися з керівником Ольгою ГОЛОВЧАК, яка називала багато суттєвих причин, чому потрібно зберегти цей заклад, незважаючи на те, що на сьогодні там 10 вихованців.

На запрошення завідувачки Валентини ФЕДЬКО Борис КОВАЛЬЧУК, Юрій ЗАЛАТА та Лілія КИРИЧЕНКО відвідали Смілівський фельдшерський пункт.

Керівники обох закладів і мешканці Смілівського старостинського округу  глибоко переживають за збереження цих таких необхідних для життєдіяльності населених пунктів закладів.

Борис Петрович також розуміє і щиро підтримує ідею збереження закладів освітньої та соціальної галузей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора