Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Робоча поїздка селищного голови до Новоукраїнки

Дата: 26.11.2020 16:00
Кількість переглядів: 243

Фото без описуНапередодні першої сесії селищної ради восьмого скликання з метою вивчення думки мешканців щодо кандидатури на посаду старости селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК здійснив робочу поїздку до с. Новоукраїнка. У зустрічі взяли участь заступники Юрій ЗАЛАТА та Лілія КИРИЧЕНКО, Новоукраїнський сільський голова Анатолій БАЖАН, секретар ради Людмила СУПРУН, фермери, керівники закладів соціально-культурної сфери, мешканці сіл. В ході обговорення запропоновано такі кандидатури: Людмила СУПРУН, Тетяна ПАНЧЕНКО, Віталій ЧЕРНИШЕНКО, Євген ФОМЕНКО. Відповідно до вимог чинного законодавства селищний голова пропонуватиме одну кандидатуру на посаду старости.

Після зустрічі з активом Новоукраїнської сільської ради селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК зі своїми заступниками та обраними депутатами селищної ради Таїсією Гаврилуцею, Аліною Троцькою поспілкувались з директором дитячого садка «Берізка» Тетяною КРОТЕНКО, обговорили дії директорки у зв’язку з виявленими порушеннями під час перевірки щодо додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Вели бесіду також і про кількість дітей, які відвідують заклад, про перспективи його функціонування.

Потім директор Новоукраїнського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Тетяна Яковлєва запросила оглянути очолюваний нею заклад. Із озвучених першочергових проблем було: заміна вікон, ремонт вбиральні, заміна асфальтового покриття на тротуарну плитку на місці проведення урочистих шкільних заходів, заміна кахелю на підлозі у вестибюлі школи.

Зустріч пройшла у невимушеній доброзичливій атмосфері.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора