Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

До відома суб’єктів господарювання

Дата: 11.12.2020 11:16
Кількість переглядів: 187

Фото без описуЗапрошуємо Вас 17 грудня 2020 о 14:00 на презентацію Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), під час якої будуть представлені проекти допомоги для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад Запорізької області (Програма додається). Під час заходу у Вас буде можливість поставити запитання щодо проектів, які вас цікавлять, та запропонувати власні ідеї до співпраці.

Для участі у заході, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням:

 https://form.typeform.com/to/Gi38GwA4

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це п’ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).

Програма USAID AГРО пропонує ряд інструментів для мікро, малих і середніх агровиробників та сільських громад, з тим щоб збільшити продуктивність та доступ до ринків для агро ММСП, удосконалити підтримуючі функції у агросекторі (доступ до фінансування, іригація, агро-лабораторні і ветеринарні послуги, впровадження систем якості і безпечності продукції та інші), а також удосконалити нормативно-правову базу у аграрному секторі. Програма USAID АГРО допоможе збільшити доходи сг ММСП і їхній доступ до фінансування та створити в Україні справедливий і прозорий ринок сг земель, що зменшить корупцію в аграрному секторі.

Програма 

 

З повагою,

Ксенія Божкова,

регіональна координаторка в Запорізькій області

Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)

моб.: +380 (67) 554-56-67

ел. пошта: kbozhkova@chemonics.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора