Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 11.12.2020 14:49
Кількість переглядів: 326

Шановні жителі Більмацької громади !

18.12.2020 о 10.00 в залі засідань Більмацької селищної ради за адресою: смт. Більмак, вул. Центральна,56 відбудеться громадське обговорення :

1) проєктів договорів про співробітництво Більмацької ОТГ, Комиш-Зорянської ОТГ та Смирновської ОТГ у формі спільного  фінансування (утримання) (з 01.01.2021), а саме:

КЗ «Більмацький центр творчості дітей та юнацтва»  

КЗ «Більмацька дитячо-юнацька спортивна школа»

КЗ «Більмацька дитяча школа мистецтв»

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр»  

КУ «Фінансово-господарська група з централізованого обслуговування закладів та установ освіти, культури та спорту»

КУ «Об’єднаний трудовий архів»

КНП  «Більмацька центральна районна лікарня».

2) проєкту договору про співробітництво Більмацької ОТГ та Смирновської ОТГ у формі спільного  фінансування (утримання) (з 01.01.2020), а саме: спільне фінансування Олексіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» у частині надання закладом послуг із забезпечення безкоштовним підвезенням до місця навчання і додому та харчуванням учнів Олексіївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», які проживають у селі Більманка;

3) проєкту змін до Договору співробітництва Більмацької селищної об`єднаної територіальної громади з Комиш-Зорянською селищною об`єднаною територіальною громадою від 28.12.2019 року у формі спільного фінансування (утримання) суб`єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності – інфраструктурних об`єктів (з 01.01.2021), а саме: спільне фінансування Комиш-Зорянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у частині надання закладом послуги із забезпечення безкоштовним підвезенням до місця навчання і додому учнів Комиш-Зорянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів із с. Червоне Озеро та с. Грузьке, виконавцем якої є Відділ освіти виконавчого комітету Комиш-Зорянської селищної ради.

 

Захід буде організовано з врахуванням карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора