Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Засідання комісії з підготовки проєктів договорів про співробітництво громад

Дата: 14.12.2020 15:58
Кількість переглядів: 188

Фото без опису14 грудня 2020 року в Більмацькій селищній раді відбулося засідання комісії з підготовки проєктів договорів про співробітництво територіальних громад. До складу комісії, утвореної спільним розпорядженням Більмацького, Комиш-Зорянського та Смирновського голів, ввійшли представники,  делеговані громадами. В засіданні взяли участь Ковальчук Б.П. – Більмацький селищний голова, Гнатуша І.В. – Комиш-Зорянський селищний голова та Романюк О.Я. – Смирновський сільський голова.

Присутніми детально обговорені вихідні дані та фінансові показники для розрахунку та підготовки проєктів договорів про співробітництво громад по кожній комунальній установі. Найбільш жваво пройшло обговорення розрахунків до проєкту договору щодо спільного утримання комунального некомерційного підприємства «Більмацька центральна лікарня». Членами комісії протягом цього тижня будуть опрацьовуватися та узгоджуватися показники по кожному проєкту договору.

Нагадуємо, що 18.12.2020 о 10.00 в залі засідань Більмацької селищної ради відбудуться громадські слухання з питання обговорення проєктів договорів про співробітництво Більмацької, Комиш-Зорянської та Смирновської територіальних громад.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора