Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ПРО СІМ’Ю ПАТРОНАТНОГО ВИХОВАТЕЛЯ

Дата: 15.12.2020 15:48
Кількість переглядів: 172

Фото без опису10 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч Більмацького селищного голови Бориса КОВАЛЬЧУКА зі старостами спеціалістами старостинських округів селищної ради. У заході взяли участь працівники апарату селищної ради та її виконавчих органів, депутат селищної ради, голова постійної комісії з питань депутатської етики, підприємницької діяльності, регуляторної політики, гуманітарних та соціально-культурних питань Раїса ВАЩЕНКО, директор комунальної установи ««Центр соціальних послуг» Валентина КРАВЕЦЬ.

Розглянуто питання: «Аналіз потреб та фактичних ресурсів створення сімей патронатного вихователя на території Більмацької територіальної громади для забезпечення належного утримання дітей, які опинилися в зоні ризику соціального сирітства».

Працівники відділу соціальної роботи комунальної установи «Центр соціальних послуг» Більмацької селищної ради Олена МАРУСЯК та Марина СУНИЦЬКА надали повну інформацію щодо потреби створення сімей патронатного вихователя на теренах громади,  про алгоритм створення та особливості функціонування зазначених сімей.

 Після активного обговорення прийнято рішення  про необхідність підбору ймовірних осіб на кожній території з метою здійснення рекрутування в потенційні кандидати на створення сімей патронатного вихователя.

Депутат селищної ради Раїса ВАЩЕНКО завірила присутніх, що зацікавлена у позитивному вирішенні порушеного на зустрічі питання та готова плідно і конструктивно співпрацювати з апаратом селищної ради та її виконавчих органів, комунальною установою «Центр соціальних послуг» селищної ради та всіляко підтримувати вирішення питань гуманітарної та соціальної сфери громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора