Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради працює!

Дата: 19.01.2021 15:34
Кількість переглядів: 421

Фото без описуБільмацька селищна рада надає послуги соціального характеру через відділ «Центр надання адміністративних послуг», а саме: прийняття від громадян заяв та необхідних документів для призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, пільг на придбання твердого палива і скрапленого газу, а також, всіх видів державних соціальних допомог.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 № 1035 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», з 1 січня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються від громадян управлінням соціального захисту населення Більмацької районної держадміністрації лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

Паперові заяви з необхідним пакетом документів приймаються головним спеціалістом відділу соціального захисту населення та адміністраторами відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради. Протягом трьох робочих днів з дати їх надходження документи передаються до управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

В умовах карантинних обмежень, з метою запобігання виникненню черги та скупчення людей в будівлі селищної ради,  прийом громадян здійснюється за попереднім записом.

Отримати необхідні консультації та записатися на прийом до адміністраторів відділу можна за телефоном: (06147) 7-20-20 або звернутися особисто за адресою: вул. Центральна, 54, 1 поверх (кабінет № 2), смт Більмак.

Довідки про склад сім’ї, наявність пічного чи електричного опалення, а також довідки про користування земельними ділянками, за необхідністю, надаються поряд (кабінет № 1, № 6).

На території старостинських округів для зручності та доступності отримання населенням відповідних адміністративних послуг організовано прийом громадян старостами.

         Станом на 19.01.2021 спеціалістами апарату селищної ради прийнято, оброблено, та передано до управління соціального захисту населення райдержадміністрації 201 заяву, з них: 167 заяв для призначення субсидії, 13 заяв на пільги та 21 заява на призначення державної соціальної допомоги. Громадянам постійно надаються консультації, необхідні довідки та допомога в оформленні документів.

        

Ласкаво просимо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора