Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Національний музей архітектури та будівництва

Дата: 21.01.2021 11:27
Кількість переглядів: 370

Фото без описуФонд Віктора Лещинського за підтримки Національного експертно-будівельного альянсу України та групи компаній Win Experts спільно втілюють у життя амбітну мрію – організувати Національний музей архітектури та будівництва. Адже досі в Україні не було музею, який би демонстрував багату історію галузі, її здобутки та найяскравіші перлини української архітектури. І це неправильно!

    Будівельна галузь – одна із найважливіших у нашому суспільстві, а професії будівельника, архітектора, проєктанта, експерта є такими, на які треба звертати більше уваги та популяризувати їх серед молоді. Тож завдяки майбутньому музею будемо це робити! Ми розробили план дій, аби музей з’явився якнайшвидше та одразу зміг поповнюватися численними експонатами.

    Для початку ми віднайшли чудове приміщення під музей, яке знаходиться у Києві, по вулиці Січових Стрільців, 77. Саме там і буде тимчасовий прихисток для нашого культурного осередку. Оскільки у майбутньому підшукаємо місце, де зможемо спроєктувати та збудувати ексклюзивне приміщення за міжнародними стандартами спеціально для Національного музею архітектури та будівництва.

    Наступним кроком є створення логотипу майбутнього музею. І тут ми запрошуємо долучитися усіх творчих людей та взяти участь у конкурсі на створення такого логотипу.

    Умови конкурсу наступні:

? потрібно розробити логотип для музею в контексті розвитку будівельної професії та розбудови української державності;

? опублікувати його на офіційній сторінці Віктора Лещинського у Фейсбук під основним постом конкурсу в коментарях;

? вказати своє ім’я, прізвище та місто.

    За кращий логотип Національного музею архітектури та будівництва переможець отримає премію у розмірі 10 тисяч гривень. Роботи оцінюватиме професійне журі.

    Підбиття підсумків відбудеться 1 березня.

    На замітку: логотип перевірятиметься на плагіат у Держпідприємстві «Українському інституті інтелектуальної власності» (Укрпатент).

   Переможець має надати логотип у всіх основних форматах для зображення: BMP, JPEG, GIF, PNG, TIFF.

    Також запрошуємо усіх тих, хто цікавиться історією українського будівництва та архітектури та вболіває за цю галузь, надавати експонати для майбутнього музею!

 Контактний телефон: 0 (96) 626 35 64

 Будуємо Україну разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора