Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

20-а міжрегіональна спеціалізованная выставка для агробізнесу АГРОТехСервіс

Дата: 28.01.2021 13:26
Кількість переглядів: 172

Фото без описуЗапорізька торгово-промислова палата висловлює Вам свою повагу та повідомляє, що з 09 по 11 лютого у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-Б) відбудеться 20-та спеціалізована агропромислова виставка «АгроТехСервіс – 2021».


Завдяки сучасній та якісній інфраструктурі, виставковий комплекс «Козак-Палац» – це безпечний простір для проведення бізнес-заходів. Організатори виконують всі необхідні умови заради комфорту та безпеки відвідувачів та учасників виставок – система он-лайн реєстрації, система підрахунку відвідувачів, відстані між стендами, розмітки, безконтактне вимірювання температури, регулярна дезінфекція місць загального користування. 
У виставці «АгроТехСервіс – 2021» візьмуть участь більше 60 підприємств з різних регіонів країни: Запорізької, Дніпропетровської, Київської, Харківської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Вінницької областей.
Експозиції учасників традиційно демонструватимуть сільськогосподарську техніку та запасні частини; матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції; добрива та засоби захисту рослин; послуги з транспортування, технології зберігання та упаковки продукції.
В рамках виставки «АгроТехСервіс – 2021» працюватиме спеціалізована експозиція «Будівництво в цивільному та аграрному секторі».
Ділова частина виставки включатиме: 09 лютого, великий конференц-зал: · Онлайн-конференція: «2021 рік – очікування для аграріїв, перспективи, виклики та ризики» · Вебінар: «Розвиток сімейних фермерських господарств: міжнародний та вітчизняний досвід». Організатори: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Запорізька торгово-промислова палата, Комітет підприємців АПК при ТПП України, ГС «Аграрний союз України» · Бізнес-зустріч представників гіпермаркету «АШАН» Запоріжжя з місцевими постачальниками фермерської та крафтової продукції, локальних виробників продуктів харчування. Організатор: Запорізька торгово-промислова палата 10 лютого, великий конференц-зал: · ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент». Організатор: ЗНУ

Реєстрація відвідувачів на сайті www.expo.zp.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора