Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Робоча поїздка до Новоукраїнки

Дата: 29.01.2021 08:47
Кількість переглядів: 196

Фото без опису27 січня 2021 року селищний голова Борис КОВАЛЬЧУК ініціював і провів зустріч з медичною спільнотою, депутатами та мешканцями  Новоукраїнської та Смілівської територіальних громад, на якій були обговорені нагальні проблеми медичної галузі. На зустрічі були присутні заступник селищного голови, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та заступник головного лікаря.

Під час зустрічі розглянуто низку питань: про систему функціонування медичних закладів в Україні; про забезпечення одинакових умов та оплати праці медичних працівників, які прикріплені до Більмацької та Новоукраїнської  амбулаторії загальної практики – сімейної медицини; про можливе закриття Гоголівського фельдшерського пункту, у зв’язку з тим, що він знаходиться на відстані, меншій 7 км. від Новоукраїнської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, і   мешканців с. Гоголівка, відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я, має обслуговувати Новоукраїнська амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Цього ж дня відбулася зустріч селищного голови з педагогічним колективом Новоукраїнської гімназії. Вчителів цікавили питання можливості розміщення закладу дошкільної освіти «Берізка» у приміщенні школи, виплати заробітної плати, функціонування закладу у статусі гімназії та подальшого навчання старшокласників, виконання рішення суду щодо забезпечення належного стану пожежної безпеки тощо.

Спілкування було конструктивним. Обговорення тривають.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора