Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Національний конкурс «Благодійна Україна-2020»

Дата: 09.02.2021 15:03
Кількість переглядів: 174

Фото без описуУ цьому році вже в 14-й раз поспіль буде проходити Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого розвиток меценатства і волонтерства та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільстві.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Цього року Оргкомітет Конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій, за якими буде проводитись відбір. Заявки приймаються до 1 березня 2021 року. Детальна інформація про конкурс: https://blagoukraine.org/news/484-blago_ukraine2020.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора