Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ «УКРАЇНА 30. ІНФРАСТРУКТУРА» РОЗПОВІВ ПРО ПРОЄКТ «ВЕЛИКА РЕСТАВРАЦІЯ»

Дата: 22.02.2021 16:00
Кількість переглядів: 194

Фото без описуЗа словами Глави держави, завдяки цьому проєкту будуть відреставровані українські замки, музеї та театри

«Ми прагнемо, аби Україна була комфортною та затишною не тільки для наших громадян, але й для гостей з усього світу. Ми розуміємо великий та недооцінений туристичний потенціал нашої країни. Нам є що показати і є чим здивувати світ. Тому цьогоріч ми почали програму «Велика реставрація». Мова про відновлення українських замків, музеїв, театрів та інших перлин нашої історичної і культурної спадщини. За три наступних років буде відреставровано 150 таких об’єктів по Україні», – розповів Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

До речі, під час свого виступу на форумі Президент України також зазначив, що минулого року в Україні побудували 6,5 тисяч кілометрів доріг.

«Всі думали, що хороші дороги та Україна – це фантастика. Ми довели, що це може стати реальністю. Результат минулого року, незважаючи на коронакризу, – шість з половиною тисяч кілометрів доріг. З них чотири тисячі – державного значення і дві з половиною тисячі – місцевого. Коли ми вперше заявили про ці плани, їх вважали божевіллям. Сьогодні це офіційна статистика і вже історія. Тому ми не збираємось зупинятись і наша ціль на 2021-ий рік не зменшується – це чотири з половиною тисячі кілометрів державних доріг та дві тисячі кілометрів місцевих доріг», – заявив Володимир Зеленський.

Долучайтесь до трансляції :  https://www.facebook.com/345301189876843/videos/881317032653414


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора