Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

СПІВПРАЦЯ ГРОМАД, СПІЛЬНІ ПИТАННЯ ВИРІШУЮТЬСЯ

Дата: 09.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 353

За ініціативою Більмацького селищного голови Б.П. КОВАЛЬЧУКА 08.04.2021 відбулася робоча нарада щодо співпраці Більмацької, Комиш-Зорянської та Смирновської територіальних громад з соціально значущих питань.

В нараді взяли участь Комиш-Зорянський селищний голова І.В. ГНАТУША, Смирновський сільський голова О.Я.РОМАНЮК, заступник голови Пологівської районної державної адміністрації Ю.І.СИМОНЕНКО, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Більмацька районна лікарня» В.М.МАЦЮЦЯ, посадові особи селищної ради.

В ході роботи обговорено стан та перспективи фінансування у 2021 році з бюджетів Комиш-Зорянської та Смирновської територіальних громад коштів на спільне утримання комунального некомерційного підприємства  «Більмацька районна лікарня» та комунального закладу «Більмацька дитячо-юнацька спортивна школа» Більмацької селищної ради відповідно до Договорів про співробітництво.

Також, розглянуте питання щодо організації роботи Центрів надання адміністративних послуг в громадах в частині надання адміністративних послуг у сферах містобудування та земельних відносин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора