Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

В громаді повинно бути чисто

Дата: 19.04.2021 15:12
Кількість переглядів: 483

Фото без опису19 квітня під головуванням Більмацького селищного голови відбулася робоча нарада з питання організації та проведення заходів щодо приведення території населених пунктів громади до належного санітарного стану та проведення Дня довкілля на території Більмацької селищної

ради. В нараді взяли участь керівники установ, підприємств та організацій, депутати, працівники селищної ради. 

День довкілля відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з  Указом Президента України «Про День довкілля» у третю суботу квітня. В рамках проведення Дня довкілля  проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища – очищення водних джерел, благоустрою та озеленення територій.

Відповідно до розпорядження селищного голови від 15.04.2021 №73 передбачено провести з 16 по 30 квітня 2021 року комплекс заходів щодо приведення території населених пунктів громади до належного санітарного стану та проведення Дня довкілля.

Під час наради заступник селищного голови Юрій Залата доповів про вже проведену роботу, а це - і висадження дерев, і прибирання прибережної смуги Таврійського ставка.

За результатами обговорення запропоновано низку завдань, а саме: керівникам закладів освіти, культури та спорту громади рекомендовано навести чистоту та порядок на відведених та закріплених територіях (прибирання території від сміття, обкопування дерев, упорядкування газонів, підчистка та обрізка дерев тощо); головам ОСББ - привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території  багатоквартирних житлових будинків. Заплановано, також, по всіх старостинських округах провести роботи з санітарного очищення доріг, тротуарів, зелених зон, парків, скверів, кладовищ, дитячих та спортивних майданчиків, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідація стихійних сміттєзвалищ (із залученням підприємств, установ, організацій).

В ході роботи прийнято спільне рішення щодо санітарної очистки придорожніх смуг доріг загального користування, прилеглих до населених пунктів громади. Ці роботи заплановано провести з 26  по 30 квітня спільно з підприємством з обслуговування доріг загального користування місцевого значення у Запорізькій області за окремим графіком.

Звертаємося до всіх жителів селищної ради та громадськості з проханням приєднатися до заходів з наведення порядку в населених пунктах громади.

 

Діймо разом - і порядок буде.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора