Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Позачергове засідання комісії ТЕБ і НС

Дата: 19.04.2021 16:40
Кількість переглядів: 440

19 квітня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Більмацької селищної територіальної громади.

На засіданні розглянуте питання про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-l9, спричиненої кopoнaвipycoм SARS-CoV-2 на території Більмацької селищної ради.  

Голова комісії Ковальчук Б.П. повідомив, що відповідно до протокольних рішень позачергових засідань регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Запорізької області від 12.04.2021 та 15.04.2021 встановлено ряд додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території Запорізької області, та ознайомив з ними присутніх.

За результатами засідання поставлено низку завдань апарату селищної ради та її виконавчих органів, керівникам закладів, установ, організацій, суб`єктам господарювання, незалежно від форми власності, розташованих на території Більмацької селищної ради, рекомендовано забезпечити безумовне виконання вимог, визначених законами України та іншими нормативно-правовими актами, протокольними рішеннями регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, які регламентують виконання заходів щодо запобігання поширенню СОVID-19.

Детальніше в Протоколі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора