Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Обмеження на період проведення релігійних та травневих свят

Дата: 26.04.2021 09:42
Кількість переглядів: 226

Фото без опису22.04.2021 відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Більмацької селищної територіальної громади. Під час роботи було розглянуте питання про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-l9, спричиненої кopoнaвipycoм SARS-CoV-2 на території Більмацької селищної ради.

На засіданні були запрошені та присутні представники релігійних організацій та конфесій Більмацької територіальної громади.

Представникам релігійних громад наголошено про вжиття заходів щодо максимального обмеження відвідування культових будівель, інших місць богослужінь та релігійних зібрань, за можливістю, повністю перевести релігійні церемонії, обряди та процесії у дистанційний режим з використанням засобів комунікації.

З метою проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи, відділу організаційної та кадрової роботи апарату селищної ради та її виконавчих органів дане доручення забезпечити широке інформування населення про встановлені  на території громади протиепідемічні вимоги під час проведення релігійних та травневих свят. 

 

Протокол засідання від 22.04.2021 №8.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора