Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ В БІЛЬМАЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 28.04.2021 19:13
Кількість переглядів: 239

23 квітня 2021 року в населених пунктах Більмацької громади відбувся День довкілля з благоустрою і озеленення територій.  

Із залученням установ, підприємств та організацій селищної ради по всіх старостинських округах проведені роботи з санітарного очищення доріг, тротуарів, зелених зон, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

Фото без описуАктивно відбувалися роботи і в центрі громади. Наведено чистоту та порядок на відведених територіях  підприємств, установ та організацій селища, прибрано території від сміття, упорядковано газони, побілено дерева та бордюри. Прибрано зони відпочинку в центральному парку «Захисників» та парку біля будинку культури, ліквідовано стихійне сміттєзвалище за будівлею райвійськкомату. Силами КП «Благоустрій» та працівників апарату селищної ради та її виконавчих органів побілені дерева та бордюри вздовж вулиці Центральної та в центральному сквері біля «Глобусу».

В заходах з благоустрою взяли участь і депутати селищної ради. Техніку для погрузки та вивезення сміття надали Сергій Вікторович Біловицький та Сергій Миколайович Макарович. Окрема подяка за допомогу Сергію Романовичу Колодчаку, який, також, надав вантажний автомобіль для вивезення опалого листя та гілля в центральному парку «Захисників».

До робіт з благоустрою і озеленення територій долучилися і мешканці багатоквартирних будинків.  Приведено до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території.

Відповідні роботи будуть проводитися по всіх населених пунктах нашої громади до 30 квітня. ДОЛУЧАЙТЕСЯ ! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора