Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Суботник у Новоукраїнському старостинському окрузі

Дата: 06.05.2021 14:08
Кількість переглядів: 156

Фото без описуГрупа небайдужих жителів с.Новоукріїнки разом зі старостою Новоукраїнського старостинського округу Людмилою СУПРУН 6 травня цього року провели суботник біля пам`ятника Герою Радянського Союзу Баранова В.А., пам'ятника льотчику Афросіну О.А та на Братській могилі в с.Березівка.

У заході взяли участь Повх Н.Б., Бажан В.Я., Пашко В.В., Карбула О.П., Романюк В.М., Сліпченко В.А., водій Зуйков Л.М. Вони повирубували бур’яни, покосили траву, попідбілювали постаменти та ін.

– Я безмежно вдячна усім, хто відгукнувся на заклик, – говорить Людмила СУПРУН.

– Зберегти пам'ять про Другу світову війну – наш громадянський і людський обов’язок. Адже у ті страшні лихоліття жертвували собою заради нас точнісінько такі українські хлопці, які сьогодні ризикують життям на Донбасі. Тільки у 1941-му війна прийшла до нас із заходу, а тепер – зі сходу. Ми ставимо пам’ятники героям Небесної Сотні й героям АТО, проте не повинні забувати і тих, що врятували Європу від фашизму 76 років тому. Це потрібно не мертвим, це потрібно живим. Тепер пам’ятники та Братська могила мають доглянутий вигляд.

Шановні активісти с.Новоукраїнки, дякуємо за вашу небайдужість. Хочеться, щоб жителі усієї громади проявляли більшу свідомість й активніше долучалися до суспільних справ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора