Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Більмацька громада в програмі «Сільське подвір'я»

Дата: 11.05.2021 13:22
Кількість переглядів: 295

Фото без описуНа черговій сесії Більмацької селищної ради затверджено Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Сільське подвір`я», за якою наші мешканці  через Обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі матимуть змогу отримати пільгові довгострокові кредити для будівництва нових житлових будинків з надвірними приміщеннями, добудови, реконструкції житлових будинків, спорудження інженерних мереж та підключення їх до існуючих комунікацій, купівлі житла, розвитку особистого селянського господарства.

За користуванням кредитом встановлена плата у розмірі трьох відсотків річних. Кредит надається позичальнику відповідно до Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі на термін до 20 років.

Сума кредиту визначається з урахуванням платоспроможності позичальника, але не може перевищувати:

400 тисяч гривень для спорудження нового житлового будинку з надвірними підсобними приміщеннями;

300 тисяч гривень на придбання житла;

250 тисяч гривень для реконструкції житла або добудови незавершеного будівництвом житла;

100 тисяч гривень для спорудження інженерних мереж та підключення їх до існуючих комунікацій, розвитку фермерського чи особистого селянського господарства, придбання сільськогосподарської техніки, обладнання, насіння та посадкового матеріалу, птиці та тварин, а також на вирішення інших соціальних питань.

Участь нашої громади в програмі «Сільське подвір'я» - це реальна допомога конкретному сільському мешканцю в покращенні його житлових та побутових умов, розвитку власного селянського господарства чи приватного підприємництва.

Стисла інформація про умови і порядок надання пільгових кредитів за рахунок бюджетних коштів по програмі «Сільське подвір`я» додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора