Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

КОНКУРС НА КРАЩИЙ БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 11.05.2021 13:38
Кількість переглядів: 314

Фото без описуДепутатами Більмацької селищної ради рішенням від 29.04.2021 №2 затверджено Програму проведення щорічного конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору селищної ради.  Метою проведення цього Конкурсу є стимулювання наших мешканців до виконання робіт із поліпшення благоустрою будинків та прибудинкових територій, забезпечення чистоти і порядку населених пунктів Більмацької селищної ради.

Конкурс проводиться щорічно з 01 липня по 01 серпня за наступними номінаціями:

  • «Краще об’єднання співвласників багатоквартирних будинків»;
  • «Краща садиба».

Нагородження переможців відбудеться на урочистостях з нагоди святкування Дня Більмацької громади.

Заявки на участь у Конкурсі мають право подавати:

  • в номінації «Краще об’єднання співвласників багатоквартирних будинків» - голови об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, депутати селищної ради відповідних виборчих округів;
  • в номінації «Краща садиби» - власники домоволодінь, депутати селищної ради відповідних виборчих округів;

Бажаючі взяти участь в Конкурсі до 15 липня подають заявки до відділу економіки, містобудування та житлово-комунального господарства апарату селищної ради та її виконавчих органів на ім’я голови конкурсної комісії у письмовій формі довільного змісту із зазначенням:

юридичної адреси об'єкта, що висувається на участь у конкурсі;

прізвища, ім'я, по батькові заявника;

назви номінації;

контактних телефонів.

До заявки додаються фото- чи відеоматеріали на будь-якому носії (фотопапери, в цифровому форматі на СD-дисках, флеш-картах тощо), що засвідчують високий рівень естетичного вигляду будинку та території навколо нього.

Проведення Конкурсу здійснюється конкурсною комісією, склад якої затверджується розпорядженням селищного голови. Комісія підводить підсумки Конкурсу щорічно до 1 серпня.

Оцінка кожного номінанта здійснюється членами комісії за визначеними критеріями з відображенням відповідної кількості балів, яка в кінцевому результаті підсумовується.

По кожному старостинському округу визначається одне призове місце в категорії «Краща садиба». По смт Більмак, селах Трудове, Грузьке та Червоне Озеро  визначається 3 призових місця в категорії «Краща садиба» та 3 призових місця в номінації «Краще об’єднання співвласників багатоквартирних будинків».

Запрошуємо до участі в конкурсі.

Положення  про Конкурс додається. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора