Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

Театралізований захід до Дня визволення Гусарки від фашистських загарбників

Дата: 15.09.2021 14:38
Кількість переглядів: 350

Фото без описуГоловна цінність нашої громади – це люди. Про це ми ще раз переконались, коли взяли участь у прекрасному театралізованому заході з нагоди Дня визволення Гусарки від фашистських загарбників. До його проведення залучено п’ять комунальних закладів селищної ради.  

На ганку комунального закладу «Більмацький краєзнавчий музей ім. М.Я. Гудіни» комунальним закладом «Центр культури та дозвілля» організовано виступ художньої самодіяльності. На святкування завітали жителі села Гусарки, депутати та працівники селищної ради, мешканці громади, в тому числі зі статусом «учасник війни», «дитина війни», вихованці комунального закладу «Гусарківський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня - заклад дошкільної освіти».

Всі присутні у дружній атмосфері відмітили спогадами, спільним виконанням пісень років Другої світової війни День визволення Гусарки від фашистських загарбників. Присутніх частували солдатською кашею, а діти вручили учасникам війни та дітям війни символічних голубів миру, які виготовлено руками школярів та вихованців комунального закладу «Більмацький центр творчості дітей та юнацтва».

Учасники цього незвичайно прекрасного заходу відвідали музей, де почули цікаву історію нашого краю, втілену у експонати музею.

Директор Світлана СОЛОДКА та Вадим ІЛЬЇН докладають багато зусиль для того, щоб відвідання музею було цікавим, власноруч роблять ремонт, мають багато креативних планів щодо музею, мріють створити виставкову залу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора