Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

35 працюючих громадян Більмацького та Розівського районів пройшли реабілітаційне лікування після захворювань і травм

Дата: 23.09.2021 08:50
Кількість переглядів: 218

Фото без описуБільмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує, що станом на 01.09.2021, за кошти Фонду соціального страхування України медичною реабілітацією після перенесених захворювань і травм на базі

санаторно – курортних закладів забезпечено 35 застрахованих осіб Більмацького та Розівського районів.

           Лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів призначається пацієнтам після закінчення гострого періоду захворювання і має високі показники ефективності в упередженні настання первинної інвалідності та відновлення здоров’я після інсультів, інфарктів, оперативних втручань тощо.

          Для проходження курсу реабілітаційного лікування застраховані особи мають мати медичні покази – потребу в продовженні лікування на базі санаторно-курортних закладів визначає лікарсько-консультативна комісія (ЛКК) лікарні, де перебуває пацієнт. За наявності медичних показів застраховані особи, які перехворіли на COVID-19 та у разі ускладнень за профілем кардіо-пульмонарної реабілітації та нейрореабілітації, мають право пройти курс відновного лікування за кошти Фонду соціального страхування України на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів.

         Усі санаторно-курортні заклади, до яких направляються пацієнти за кошти Фонду, суворо дотримуються наявних протиепідемічних заходів для протидії поширенню коронавірусної інфекції і гарантують безпеку застрахованих осіб.

Консультативну, методичну та інформаційну допомогу від спеціалістів відділення Фонду можна одержати у «Сервісному центрі  з надання консультаційних послуг», який постійно функціонує у Більмацькому відділенні Фонду за адресою: вул. Центральна, 56  смт. Більмак, або за телефонами: (06147) 2-23-29, (06147) 2-23-07.

 

Більмацьке відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора