Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

Дата: 05.10.2021 12:17
Кількість переглядів: 270

Фото без описуВідповідно до вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» багатоквартирні житлові будинки повинні бути обладнані вузлами комерційного обліку води.

Оснащення будівлі вузлом комерційного обліку можливо здійснити за рахунок власників квартир (співвласників багатоквартирного будинку) або за рахунок оператора зовнішніх інженерних мереж (КП «Облводоканал»).

Згідно з інформацією наданою КП «Облводоканал», орієнтовна вартість встановлення вузла комерційного обліку на один багатоквартирний будинок становить близько 60 тисяч гривень.

У разі не встановлення вузла комерційного обліку води, тариф на послугу з централізованого водопостачання, яку надає жителям багатоквартирних житлових будинків Куйбишевський експлуатаційний цех водопостачання та водовідведення комунального підприємства «Облводоканал», на 2022 рік буде складати від 49,39 грн./м.куб. води впродовж всього періоду споживання до моменту встановлення такого вузла.

За додатковою інформацією звертайтеся до начальника відділу економіки, містобудування та житлово-комунального господарства Костянтина КРУТЯ (тел. 0502821429).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора