Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ГРОМАДА ДБАЄ ПРО ЗРУЧНІ УМОВИ ДЛЯ УЧНІВ

Дата: 11.10.2021 15:24
Кількість переглядів: 372

Фото без описуРозвиток громади включає в себе розвиток та покращення добробуту кожної її установи, підприємства чи закладу. Основна ціль – це створення безпечних, зручних та комфортних умов перебування наших дітей в школах.

Тож – зручність.

У 2021 році за рахунок коштів залишків освітньої субвенції проведено низку заходів щодо покращення матеріально-технічного стану комунального закладу «Новоукраїнська гімназія». 

Дообладнано будівлю системою пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу на загальну суму 387 тис. грн. Відремонтовано систему вентиляції на суму 22,258 тис. грн. Придбано спеціальне обладнання для харчоблоку гімназії на загальну суму 45 тис. 755 грн., в тому числі: плиту ПЭД-4, холодильник «Атлант», вентилятор ВР 287-46, зонт витяжний з нержавіючої сталі.

І, головне, особливо хвилююче питання – це проведення капітального ремонту їдальні та вбиралень Новоукраїнської гімназії, який розпочався у серпні цього року. Адже їдальня – одне із найважливіших місць, яка виконує не лише основну функцію місця прийому їжі, а і є територією відпочинку, де повинна панувати атмосфера комфорту і затишку. Якісне харчування в чистій їдальні, користування відремонтованими вбиральнями – це запорука не лише здоров’я дітей, а й культури їх виховання. Головою та керівництвом Більмацької громади здійснюється постійний моніторинг виконання робіт. На капітальний ремонт їдальні та двох внутрішніх вбиралень виділені кошти на загальну суму 1 млн. 150,0 тис. грн. Завершити  роботи планується  до 15 жовтня 2021року.

На головному фасаді будівлі Новоукраїнської гімназії розміщено заклик до учнів: «Пишайся школою і зроби все, щоб вона пишалася тобою!» Тож наша задача, зробити все від нас залежне, щоб учням було чим пишатися.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора