Кам’янська громада

Запорізька область, Пологівський район

ГРОМАДА ДБАЄ ПРО КОМФОРТ ДІТЕЙ

Дата: 13.10.2021 21:52
Кількість переглядів: 292

Розвиток громади включає в себе розвиток та покращення добробуту кожної її установи, підприємства чи закладу. Однією з головних тем на порядку денному керівництва громади є покращення технічного стану загальоосвітніх шкіл. 
На сьогодні за рахунок коштів залишків освітньої субвенції проводиться капітальний ремонт покрівлі Більмацького спеціалізованого закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Інтелект» Більмацької селищної ради. В ході робіт буде влаштовано м`яку покрівлю з рулонних матеріалів (руберойд наплавлюваний Аквазол АПП-ПЭ) площею більше 1,5 тисячі квадратних метрів, в тому числі і покрівлі спортзалу.

Загальна вартість робіт складає 887,3 тисяч гривень. 
Розуміючи, що осіння пора та погодні умови можуть дещо затягнути завершення ремонту, підрядною організацією роботи виконуються в швидкому темпі, а головне – ЯКІСНО. Про це свідчить щоденний моніторинг ходу виконання робіт з виїздом на місце головою громади Борисом Ковальчуком. 
Освітній заклад працює в звичайному режимі, на навчальний процес ремонт покрівлі не впливає. Результатом цих заходів стане більш безпечне та комфортне перебування учнів у одній з найбільших шкіл громади. 
Комфорт учнів – завдання громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора